Om os


Velkommen til vores webshop. Vi er så glade for at du kigger forbi vores hjertebarn, og vi håber at du finder noget du kan lide.

Tanken bag webshoppen kommer sig af, at vi aldrig selv var i god tid med værtindegaven eller gaven til mors dag. Så fandt vi på at lave denne løsning hvor vi har sat forskellige pakker sammen alt efter formålet, og så pakker vi gaven ind og sender direkte til modtager eller hjem til dig, så du er klar til weekendens arrangement. Så ingen stress og jag mere, alittlesomething.dk klare det for dig :)

Vi får løbende nye produkter og nye pakker, og arbejder altid på at udvikle nye ideer. Hvis der er noget du synes der mangler, er du meget velkommen til at kontakte os.

Webshoppen skal også gøre det nemmere at sende en lille ting afsted til en veninde, kollega eller søster, som skal forkæles lidt. Derfor har vi produkter i alle prisklasser, fordi det er tanken der tæller og ikke prisen der er altafgørende. 
Vi elsker selv at give små gaver "bare fordi", men det kræver tit en del tid både at købe gaven samt at få den afleveret. Hos os klare vi det hele for dig, du skal blot vælge et gaveforslag eller vælge lige præcis de produkter som du synes om. Så pakker vi ind og skriver gerne et kort til - ganske gratis.